Flere videnskapelige undersøkelser har for lengst slått fast, at fiskeolje med de gunstige omega-3 fettsyrene er bra for deg. Ved å innta Nordic Naturals fiskeolje, får du de essensielle fettsyrer i en form som kroppen lett kan få næring av, triglyceridform, samtidig får du en fiskeolje som er renset for PCB, dioxin, og tungmetaller.

Nordic Naturals har vunnet flere internasjonale priser, for deres fiskeoljer.

Fiskeoljene fra Nordic Naturals oppfyller EU kravene til mengden av EPA og DHA ( omega 3 fettsyrer) pr. daglig dose, for at man må annprise fiskeolien.

250 mg DHA/dg bidrar til å vedlikeholde et normalt syn
250 mg DHA/dg bidrar til å vedlikeholde en normal hjernefunksjon
250 mg EPA+DHA/dg bidrar til normal hjertefunksjon

Masse fisk – eller en liten kapsel

Den naturlige måten å få fiskeolje er å spise minst 300 gram fisk i uken. Det er imidlertid de færreste nordmenn, som spiser så mye fisk, og derfor risikerer de å få for lite fiskeolje og dermed omega-3. Til alle dere som ikke spiser 300 gram fisk i uken, er Nordic Naturals Fiskeolje det perfekte alternativet. Nordic Naturals fiskeolje sikrer, at du allikevel får den fiskeolje som din kropp har behov for.

Fiskeolje med alle fordelene – ingen av ulemperne

Nordic Naturals Omega 3 fiskeolje er utvunnet av fet fisk som sardiner og ansjoser.

Nordic Naturals Arctic Cod Liver Oil ,- er utvunnet av leveren, og kun leveren, - fra arktisk torsk, fanget ved nord Norges kyst.

 Ved å spise Nordic Naturals fiskeolje hver dag får du alt det gode fra fiskene, samtidig som du slipper å koke, steke og skjære. I stedet tar du bare et par kapsler eller en tsk. av de flytende fiskeoljer som Nordic Naturals også kan levere , og så er den daglige dosen av viktig omega-3 oppfyllt.

Fiskeolien, som er fremstilt av de beste råvarer under beskyttede forhold, og under strenge krav til produksjon og produksjonsmetoder, som sikrer, at alle kapsler / flytende  Nordic Naturals fiskeoljer er av høy kvalitet, rene og renset for tungmetaller.

Nordic Naturals overgår internasjonale standarder for renhet i oljene

Alle fiskeoljer fra Nordic Naturals er testet og analysert av en tredjepart, et uavhengig analyseinstitutt, og alle konsentrerede oljer er certificerte av den uavhengige miljøorganisasjonen , - Friend of the Sea -

-Husk at ren og fin fiskeolje smaker ikke fisk og gir ikke ”fiskeånde”